NIEUW: Lexdura abonnementszone

Ontdek uw exclusieve voordelen & kortingen als abonnee!

Ontdek er alles over Inloggen abonnementszone Inloggen mijn account

Wat is de abonnementszone?

Naast de gewone voordelen van onze webinars zoals ‘kijken waar en wanneer u wil’, gaan wij nog een stapje verder voor onze abonnees.

LEXDURA wil u omwille van uw abonnement exclusief toegang geven tot een groot aantal bijkomende voordelen.

Zo hebt u als abonnee de mogelijkheid om bepaalde goederen die u toch ooit zou aanschaffen -voor professioneel of privégebruik- aan te kopen tegen sterk gereduceerde prijs.

Waarom doen wij dat?

Wij willen u in ruil voor een abonnement, oftewel een kost die u voor uw jaarlijkse bijscholing toch moet maken, de mogelijkheid geven deze kost grotendeels terug te verdienen bij de aankoop van goederen die u waarschijnlijk ooit toch zou aankopen.

Bijvoorbeeld: U kan nu als abonnee een tablet Samsung Galaxy ter waarde van 245€ aankopen aan 89€. Dit is een voordeel van 245€ - 89€ = 156€ oftewel 156€ die u terugwint op uw opleidingskost.

Het maakt niet uit of u de tablet aankoopt voor professioneel gebruik of liever cadeau doet onder de kerstboom!

En er is veel meer: pc’s die u kan aankopen, tussenkomst in de fysieke opleidingen bij andere opleidingsverstrekkers, grote kortingen op kantoormateriaal,.. maar ook niet geldelijke zoals de mogelijkheid om als abonnee mee het programma en de sprekers van LEXDURA te bepalen.

Benieuwd hoe dit alles er uitziet? Bekijk onze abonnementszone als demonstratie gebruiker via volgende inloggegevens:

E-mailadres: abonnement@lexdura.be
Wachtwoord: demonstratie

Inloggen